blogs
28 januari, 2021

Ontdek de merken van de vt wonen & design beurs in onze winkel

Ontdek de merken van de vt wonen & design beurs in onze winkel


Oktober woonmaand start traditiegetrouw met de vt wonen & design beurs. Dé interieurbeurs voor woontrends, workshops en mooie interieurmerken. Ook onze kernleveranciers als Marmoleum, Novilon en Luxaflex® zijn er steevast te vinden. In 2020 vindt de beurs niet in de RAI plaats, maar online met onder meer acties en online workshops! Ben je geïnspireerd en wil je de collecties in het echt bekijken en daarbij persoonlijk advies? Kom dan langs in onze winkel!

De vt wonen & design beurs is gestart! De gehele oktober woonmaand staat online in het teken van de nieuwste woontrends. Van 1 tot en met 10 oktober vinden er ook allerlei inspirerende workshops en lezingen plaats, zoals binnenkijkers, trendlezingen en een woonbingo. Ook Luxaflex®, Marmoleum en Novilon komen 'bij je thuis' en geven via de website woontips. Vind je het lastig om te bepalen wat de producten voor jouw huis en persoonlijke stijl kunnen doen? Kom dan langs bij Veldkamp Wonen om de collecties te bekijken! Onze ervaren binnenhuisadviseurs kunnen je uitgebreid adviseren over de mogelijkheden voor jouw huis. Kom vrijblijvend langs ter inspiratie of maak een afspraak.

Luxaflex® adviesweken in oktober

Bij Veldkamp Wonen zijn het de Luxaflex® adviesweken! Tot november staan Duette® en Plissé Shades, Horizontale en Houten Jaloezieën en Horren in de schijnwerpers. Producten die juist in de herfst hun meerwaarde laten zien. Of het kwik nu tegen de dertig graden loopt of het buiten ijzig koud is, met de juiste raamoplossingen houd je controle over het daglicht, inkijk, insecten én je energierekening! Je ontvangt de 4e raamdecoratie kado en 15% korting op Horren.

Lees op onze website meer over de Luxaflex® producten, vind alle informatie over de Duette® en Plissé Shades, Horizontale en Houten Jaloezieën en Horren acties of lees het Luxaflex® inspiratiemagazine! In de winkel kunnen onze binnenhuisadviseurs je alles vertellen over de praktisch en slimme Luxaflex® oplossingen. Wist je bijvoorbeeld dat je alle raamdecoratie automatisch kunt bedienen via een app of afstandsbediening? Met PowerView® Automation creëer je altijd de juiste lichtinval en kun je de raamdecoratie sluiten zodra het donker wordt. Altijd een fijne sfeer en geen inkijk! We vertellen je er graag meer over. Samen maken we er een inspirerende woonmaand van!