Bert plantagie bij Wooncentrum Veldkamp Wonen

De moderne meubelen van bert plantagie bij Veldkamp Wonen

Veldkamp Wonen is de erkende interieurspecialist van bert plantagie. Een stijlvolle en tijdloze collectie moderne meubelen, op ambachtelijke wijze vervaardigd door eigen vakmensen. In samenwerking met getalenteerde designers is een brede collectie neergezet met maatwerk als hoogste...
Lees meer

‘’Onze moderne, stijlvolle en tijdloze collectie meubelen wordt op ambachtelijke wijze vervaardigd door onze eigen vakmensen.’’

De collectie

De collectie

De collectie van bert plantagie staat bekend om de vele mogelijkheden. De meubels worden met de hand vervaardigd en bieden een breed scala aan persoonlijke finesses als duo-stoffering, onderstellen op maat en in kleur, maar ook optionele maatvoeringen.

 

Materialen

Materialen

Alle materiaalsoorten zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd en kunnen onderling met elkaar gecombineerd worden op diverse modellen.

De oorsprong

De oorsprong

Bert plantagie is een oer-Hollands meubelbedrijf met een lange historie. De oorsprong gaat terug tot 1958. Het bedrijf richtte zich eerst vooral op kampeer- en tuinmeubelen, maar in de jaren 80 specialiseerde Smits zich op meubilair voor vakantieparken, zoals Center Parcs en Duinrell, en zorginstellingen. In 2000 wordt het bedrijf overgenomen door bert plantagie, een ondernemer die zijn naam aan het bedrijf geeft en een nieuwe koers uitstippelt. Inmiddels is bert plantagie een gevestigd merk, dat in vele woonwinkels in meerdere landen verkocht wordt.

Klik om de afbeelding te vergroten

bert plantagie is verkrijgbaar bij Veldkamp Wonen in de regio Wezep, Kampen en Elburg.

Graag adviseren de interieuradviseurs van Veldkamp Wonen jou bij het maken van een persoonlijke keuze waar jij echt blij van wordt en bieden zij je de zekerheid van de beste koop. Loop gewoon eens binnen in onze winkel en laat je inspireren, of maak een afspraak zodat we samen alle tijd hebben voor een goed (advies)gesprek.

We nemen graag alle tijd voor een goed advies! Vraag een inspirerend adviesgesprek aan.

Ik wil graag advies, want ik ben geïnteresseerd in een bert plantagie product.
Vereist
Vereist

Ik ga akkoord met het privacybeleid

Abonneer je op onze nieuwsbrief (AVG proof)