De opmerkelijke serie banken van Cloak bij Wooncentrum Veldkamp Wonen

Cloak meubelen bij Veldkamp Wonen

Veldkamp Wonen is de erkende interieurspecialist van Cloak. Een opmerkelijke serie banken die strak zijn vormgegeven en tot in de details perfect zijn uitgevoerd. De meubellijn van Cloak is het sublieme resultaat van de combinatie van industrieel ontwerper Hans Daalder en hoogwaard...
Lees meer

‘’Als ontwerper probeer ik mijn ideeën altijd de hoogste kwaliteit mee te geven. Inspiratie is dan niet genoeg. Er wordt gesleuteld en geschaafd totdat het ontwerp helemaal optimaal is.’’

Waarom Cloak

Waarom Cloak

-        Functioneel en perfect uitgevoerd

-        Puur vakmanschap en pure kwaliteit

-        Nederlands fabricaat

-        Hoogwaardige afwerking

-        Kwaliteitsstoffen

-        Verwisselbare bekleding

De ontwerper

De ontwerper

De combinatie Havee en Hans Daalder heeft een opmerkelijke serie hoogwaardige zitmeubelen opgeleverd. Hans Daalder studeert in 1989 af aan de Design Academy in Eindhoven. In 1990 richt hij zijn eigen ontwerpstudio op en begint hij te werken voor diverse Europese fabrikanten van kwaliteitsmeubelen en -kantoormeubelen. Wie gaat vergelijken en naar technische details kijkt, komt onvermijdelijk tot de conclusie dat de kwaliteit optimaal is. Ze stralen een tijdloos enthousiasme uit.

Het design

Het design

Puur in eenvoud, puur in kwaliteit, volledig gericht op stijlvolle eenvoud en comfort. De meubelen ogen ingetogen en blijken in de praktijk opmerkelijk rustgevend, zowel visueel als ook in het feitelijke gebruik. Ze stralen een tijdloos enthousiasme uit. Wie gaat vergelijken en naar de technische details kijkt, komt onvermijdelijk tot de conclusie dat de kwaliteit optimaal is. Alle meubelen kunnen naar wens worden bekleed.

Klik om de afbeelding te vergroten

Cloak is verkrijgbaar bij Veldkamp Wonen in de regio Wezep, Kampen en Elburg.

Graag adviseren de interieuradviseurs van Veldkamp Wonen jou bij het maken van een persoonlijke keuze waar jij echt blij van wordt en bieden zij je de zekerheid van de beste koop. Loop gewoon eens binnen in onze winkel en laat je inspireren, of maak een afspraak zodat we samen alle tijd hebben voor een goed (advies)gesprek.

We nemen graag alle tijd voor een goed advies! Vraag een inspirerend adviesgesprek aan.

Ik wil graag advies, want ik ben geïnteresseerd in een Cloak product.
Vereist
Vereist

Ik ga akkoord met het privacybeleid

Abonneer je op onze nieuwsbrief (AVG proof)