De Toekomst bij Wooncentrum Veldkamp Wonen

Ambacht en innovatieve fauteuils van De Toekomst bij Veldkamp Wonen

Veldkamp Wonen is de erkende interieurspecialist van De Toekomst. Bij De Toekomst staat naast een sterk accent op comfort, functionaliteit en een innovatief ontwerp hoog aangeschreven binnen de organisatie. Productontwikkeling en productontwerp spelen een centrale rol in de werkwij...
Lees meer

‘’Door onze diversiteit aan producten en de vele opties, kun je je eigen persoonlijke relax fauteuil samenstellen.’’

Ontwerpen en vormgeving

Ontwerpen en vormgeving

De Toekomst werkt samen met een aantal ontwerpers die aansluiten bij hun filosofie. De ontwerpers werken nauw samen met de afdeling productontwikkeling. Een fauteuil ontwerpen is nog geen garantie dat deze ook comfortabel zit. Daarom is een goede samenwerking van groot belang om een product te creëren dat past binnen de filosofie: comfortabel, ergonomisch en met een eigentijdse uitstraling.

Over de Toekomst

Over de Toekomst

Meubelfabriek de Toekomst is een rasecht familiebedrijf met een rijke geschiedenis. Al vanaf het begin van de vorige eeuw waren ze werkzaam in de houtindustrie waarna in 1955 officieel Meubelfabriek de Toekomst werd opgericht. Vanaf dat moment hebben ze zich toegelegd op het produceren en verkopen van meubelen, voornamelijk zitmeubelen. Een zeer sterk punt vanaf het begin was de eigen ontwikkeling. Tot op de dag van vandaag worden alle ontwikkelingen binnen het eigen bedrijf gedaan. Zodoende blijven we toonaangevend en zijn ze zeker van een product dat aan eisen van de huidige consument voldoet.

Klik om de afbeelding te vergroten

De Toekomst is verkrijgbaar bij Veldkamp Wonen in de regio Wezep, Kampen en Elburg.

Graag adviseren de interieuradviseurs van Veldkamp Wonen jou bij het maken van een persoonlijke keuze waar jij echt blij van wordt en bieden zij je de zekerheid van de beste koop. Loop gewoon eens binnen in onze winkel en laat je inspireren, of maak een afspraak zodat we samen alle tijd hebben voor een goed (advies)gesprek.

We nemen graag alle tijd voor een goed advies! Vraag een inspirerend adviesgesprek aan.

Ik wil graag advies, want ik ben geïnteresseerd in een De Toekomst product.
Vereist

Bij het verzenden van dit formulier ga ja akkoord met ons privacybeleid

Abonneer je op onze nieuwsbrief (AVG proof)