De ware blikvangers van Interstar bij Wooncentrum Veldkamp Wonen

Interstar bij Veldkamp Wonen

Veldkamp Wonen is de erkende interieurspecialist van Interstar. Al drie generaties lang ontwerpt Interstar kasten. Samen met de ontwerpers zorgen ze ervoor dat ze op gebied van afwerking, nieuwe kleuren en elementen de collectie met zijn tijd meegaat. Van Beukenhout tot Massief Eur...
Lees meer

‘’Kasten maken zit in ons bloed. Al 3 generaties lang zijn we als familie altijd bezig met het vernieuwen van de collectie.’’

Meer over Interstar

Productie

Productie

Interstar werkt met MDF, fijngemalen houtsnippers, die door middel van harsen gelijmd en samengeperst worden. MDF heeft als voordeel dat het zwaarder is dan spaanplaat en het heeft een hogere dichtheid. Het MDF wordt afgewerkt met lak of echt hout fineer. Interstar kiest voor fineer uit de onderste stam van de boom vanwege de mooiste kwaliteit.

De grondleggers

De grondleggers

In de oorlog start Antoon Slotboom in Bodegraven. Eind jaren 60 verplaatst het bedrijf naar Assen. In de jaren 80 wordt de strategie verlengd van kwantiteit naar kwaliteit met de introductie van Insterstar. De koers wordt met overtuiging en succes bevaren door de tweede generatie.

Klik om de afbeelding te vergroten

Interstar is verkrijgbaar bij Veldkamp Wonen in de regio Wezep, Kampen en Elburg.

Graag adviseren de interieuradviseurs van Veldkamp Wonen jou bij het maken van een persoonlijke keuze waar jij echt blij van wordt en bieden zij je de zekerheid van de beste koop. Loop gewoon eens binnen in onze winkel en laat je inspireren, of maak een afspraak zodat we samen alle tijd hebben voor een goed (advies)gesprek.

We nemen graag alle tijd voor een goed advies! Vraag een inspirerend adviesgesprek aan.

Ik wil graag advies, want ik ben geïnteresseerd in een Interstar product.
Vereist
Vereist

Ik ga akkoord met het privacybeleid

Abonneer je op onze nieuwsbrief (AVG proof)