Droom weg in de wereld van Pode bij Wooncentrum Veldkamp Wonen

De designmeubelen van Pode bij Veldkamp Wonen

Veldkamp Wonen is de erkende interieurspecialist van Pode. Comfort en kwaliteit door kennis. Volgens Pode gaat design verder dan één ontwerp. Al 85 jaar maken ze hoogwaardige designmeubelen en die expertise proef je terug in elk product. De lat van de kwaliteit en uit...
Lees meer

‘’Haal je hart op met het mooiste en meest veelzijdige design. Ons ‘moederschip’ maakt al 85 jaar hoogwaardige designmeubelen en die expertise proef je terug in elk Pode-product.’’

Materialen

Materialen

De kwaliteit van de producten komt deels vanuit de leveranciers waarmee ze werken. Daarom komen niet alleen de stoffen en leersoorten voor in de collectie van gerenommeerde leveranciers, maar ook schuim, hout, metaal en elk ander materiaal dat ze verwerken.

Designers

Designers

Design gaat verder dan een ontwerp. Pode bied je een complete lifestylecollectie van meubelen en accessoires, die ontworpen zijn door internationale topdesigners en elkaar stuk voor stuk perfect aanvullen in beeldtaal, kleur en gevoel.

Klik om de afbeelding te vergroten

Pode is verkrijgbaar bij Veldkamp Wonen in de regio Wezep, Kampen en Elburg.

Graag adviseren de interieuradviseurs van Veldkamp Wonen jou bij het maken van een persoonlijke keuze waar jij echt blij van wordt en bieden zij je de zekerheid van de beste koop. Loop gewoon eens binnen in onze winkel en laat je inspireren, of maak een afspraak zodat we samen alle tijd hebben voor een goed (advies)gesprek.

We nemen graag alle tijd voor een goed advies! Vraag een inspirerend adviesgesprek aan.

Ik wil graag advies, want ik ben geïnteresseerd in een Pode product.
Vereist
Vereist

Ik ga akkoord met het privacybeleid

Abonneer je op onze nieuwsbrief (AVG proof)